De vrolijke volleybalmini's tijdens hun kamp. Foto: PR
De vrolijke volleybalmini's tijdens hun kamp. Foto: PR (Foto: )

Supermini's op volleybalkamp

ZELHEM - De supermini's van volleybalvereniging Sparta uit Zelhem hebben het seizoen afgesloten met een volleybalkamp. Net als voorgaande jaren vond het plaats op camping de Grasplas in Vorden. Het thema van deze editie van het kamp was 'superhelden'. De kinderen werden verdeeld over vijf teams: team Superman, team Spiderman, team Thunderman, team Mega Mindy en Team Batman.

De superhelden hadden een druk programma. Zo was er een spelletjesochtend en een speurtocht naar het centrum van Vorden. Hierbij was de opdracht om boeven op te sporen. Als beloning voor al het speurwerk kregen de superhelden een lekker ijsje. Na de bonte avond was er nog een spannend bosspel en werden er broodjes en marshmallows gebakken rond het kampvuur.
De volgende ochtend was er, na de ochtendgymnastiek, een volleybaltoernooi. Dat mag natuurlijk niet ontbreken op een volleybalkamp. Na de patatjes, die op het lunchmenu stonden, was het tijd voor estafette-spelletjes en de prijsuitreiking. Moe maar voldaan gingen de meiden van Sparta op zondagmiddag weer naar huis.
Kinderen die het leuk lijkt om te volleyballen kunnen op woensdag 4 september terecht op de eerste training na de vakantie. De supermini's trainen elke woensdag en vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur in sporthal De Pol in Zelhem.

Meer berichten