Vier trouwe leden van Zanglust werden op 25 mei gehuldigd. Foto: PR
Vier trouwe leden van Zanglust werden op 25 mei gehuldigd. Foto: PR (Foto: )

Zanglust Drempt sluit seizoen af

DREMPT - Met een partijtje klootschieten sluit Zanglust op 25 juli het seizoen af. De leden van het Dremptse koor wacht een heel leuke avond waarbij sportiviteit wordt gecombineerd met gezellig samenzijn.

Het afgelopen seizoen is er hard gewerkt en heeft het koor enkele malen elders opgetreden. Het eigen voorjaarsconcert op 25 mei met medewerking van de Keltisch folkband Banna Gan Ainm was zeer geslaagd en werd dan ook terecht beloond met een staande ovatie. Het gevarieerde programma met naast enkele klassiekers ook veel populaire, herkenbare muziek viel erg in de smaak. Ook het optreden van de band werd zeer gewaardeerd, Tijdens dit concert was er ook een bijzondere huldiging. Maar liefst drie leden vierden hun 50-jarig jubileum en werden benoemd tot erelid van de vereniging. Het ging om Annie Baars, Dinie Hetterscheid en Co Langenhof, die door voorzitter Jos Buiting werden toegesproken en geprezen om hun all-round lidmaatschap. Naast zang waren zij ook actief op gebied van toneel of in een bestuursfunctie. Zij mogen de titel erelid dan ook met gepaste trots dragen. En extra speciaal was Diny Huis in het Veld, maar liefst zestig jaar lid van Zanglust. Speciaal voor haar was bestuurslid van de Koninklijke Bond voor Zang- en Oratorium Verenigingen Nederland dhr. Van Ark uitgenodigd om haar de gouden Bondsspeld op te steken. Diny werd als 15-jarig meisje lid van Zanglust. Ze heeft diverse fraaie solo's gezongen en ook was zij actief in het bestuur.
Het nieuwe seizoen begint op donderdag 5 september met de hervatting van de repetities in het Dorpshuis te Drempt. Belangstellenden om lid te worden kunnen die geheel vrijblijvend bijwonen. De repetities zijn van van 19:45 uur tot 22:00 uur en worden geleid door dirigente Anna Marie Krijgsman.

Meer berichten