Hummelo ontdekt talenten

HUMMELO - Hummelo gaat op zondagmiddag 1 september weer op zoek naar talenten uit eigen dorp. Dan is het Open Podium, op de open plek achter de kerk. Een prachtige spot om samen te genieten van alle optredens: ingetogen kleine liedjes van singer-songwriters, maar ook een complete band en een dansgroep.

Inschrijven is nog mogelijk voor talenten die willen tonen wat ze kunnen. Dit jaar wordt de vrijheid-blijheid-sfeer versterkt door de rollende keukens met tosti's en pizza's die hun plekje zullen innemen onder de linden. Dus niet alleen de oren, maar alle zintuigen zullen worden verwend. Het Open Podium wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo, die activiteiten organiseert in het dorpshuis en in en rondom de dorpskerk. Het programma begint om 14:30 uur. Vanaf 14:00 uur is er inloop en na de geprogrammeerde acts kan er nog naar hartenlust worden gejamd door wie nog zin heeft het podium op te springen.
Met de wapperende vlaggetjes, het aanwezige zonnetje en de bonte verzameling aan optredens die elkaar opvolgen hing er de afgelopen drie edities op het Open Podium altijd al een festivalsfeertje. Creativiteit en saamhorigheid, dat zijn de kernwoorden van de middag. Originaliteit, creativiteit, authenticiteit en lef worden hier beloond met een welgemeend en hartelijk applaus. Iedereen die niet op durft te treden kan een hapje en een drankje komen doen en genieten van een gezellige middag. Bij goed weer buiten, bij slecht weer ook, maar dan in de tent. Vrije entree.
Wie nog iets moois te delen heeft met het publiek kan zich nog opgeven voor het Open Podium, via een e-mail aan bestellen@dorpshuishummelo.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden