Prinses Juliana  speelt onder de plataan. Foto: PR
Prinses Juliana speelt onder de plataan. Foto: PR (Foto: )

Feestconcert harmonie Prinses Juliana

ZELHEM - Harmonie Prinses Juliana viert feest. In 1909, het geboortejaar van het toenmalige prinsesje begonnen als fanfare, en 110 jaar later uitgegroeid tot een harmonie met opleidingsorkest en enthousiaste muziekleraren en leerlingen. Dit wil Prinses Juliana met trots laten zien en horen. Vandaar het feestconcert op zaterdag 6 juli in het centrum van Zelhem, bij de Plataan nabij de Smoks.

Het feestconcert is van 16.00 tot circa 18.30 uur en er is een 'licht' programma ingestudeerd, met nummers van Coldplay, Bruno Mars, Disney en andere vrolijke harmoniemuziek. Het spetterende muziekfeest wordt live uitgezonden door Radio Ideaal, maar erbij zijn is natuurlijk nog leuker. Vorige week kregen de inwoners van Zelhem namelijk de flyer met een bon voor een lekkere tapasplank van de Smoks. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen zij dan smakelijk genieten van het muzikale spektakel.
Dit feestconcert is tevens de afsluiting voor de vakantie. Wie er enthousiast van wordt om mee te doen wordt uitgenodigd eens een repetitie bij te wonen. Bijvoorbeeld de open repetitie op 16 september vanaf 19.00 uur in de Brink.

Meer berichten