Op de foto v.l.n.r. Dominique, Jessy, Purdey en Bart
Op de foto v.l.n.r. Dominique, Jessy, Purdey en Bart

Salon Gerard wordt Salon Purdey

Op 1 juli waagt Purdey Wolters de grote sprong en neemt Salon Gerard uit Zelhem over. Salon Gerard, de kapper voor het hele gezin, opende in 1981 haar deuren en is sindsdien een vaste waarde in het centrum van Zelhem. De zaak ging in 2007 over van vader Gerard naar zoon Bart van Londen en nu neemt Purdey de zaak over. Ze is al ruim 25 jaar in het kappersvak actief, waarvan de laatste acht jaar in de zaak die nu wordt omgedoopt tot Salon Purdey.

Purdey (getrouwd en moeder van 2 dochters) over haar nieuwe avontuur: "Voor mij gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Eindelijk mijn eigen zaak in het voor mij vertrouwde en gezellige Zelhem. Daarbij weet ik mij gesteund door mijn collega's Jessy en Dominique, dus de kapsels van onze klanten blijven in vertrouwde handen".

Inmiddels staat de nieuwe naam al op de voorgevel. Op maandag 1 juli is de officiële opening en is iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tussen 19.00 uur en 21.00 uur. "En er is nog ruimte voor nieuwe klanten in onze agenda", glundert Purdey met een knipoog.

Salon Purdey is geopend van dinsdag t/m zaterdag en op donderdagavond.

www.salonpurdey.nl
info@salonpurdey.nl
0314 – 62 28 11

Dit artikel wordt u aangeboden door Salon Purdey. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten