Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink
Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink (Foto: )

Twaalfde editie Keppelrun

HOOG KEPPEL - Op zondag 9 juni vindt de 12e editie plaats van de Keppelrun. De Keppelrun is een professionele en gezellige hardloopwedstrijd die je dwars door het typisch Achterhoeks coulisselandschap en door twee dorpskernen leidt. De afstanden om te lopen zijn 1, 5 of 10 kilometer, met start en finish in het dorp Hoog-Keppel.

Het startschot van de Keppelrun klinkt om 10.30 uur voor de Bronckhorst Tandartsen 5 km-loop en om 11.15 uur voor de Coffee Fresh Westhoff 10 km-loop. Om 12.30 uur start de Aviko jeugdloop, in 4 verschillende leeftijdscategorieën: 4-5 jaar (500m), 6-7 jaar, 8-9 jaar en 10-11-jaar (1 km). De kinderen in de leeftijdscategorieën 4-5 en 6-7 jaar mogen onder begeleiding van ouders lopen.

De Keppelrun is een evenement met tijdregistratie waarbij sportiviteit, gezondheid en gezelligheid voorop staan. De route geeft spannende doorkijkjes, waar boerderijen, bos, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Betrokken sponsoren, enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten zorgen samen met de organisatie onder auspiciën van voetbalvereniging HC'03 voor een perfect hardloopevenement.

Nieuw parcours over golfbaan
Het parcours van de 5 km is nu nóg mooier, de lopers gaan gedeeltelijk over en langs de banen van de Keppelse Golfclub, een unicum in Nederland. Kortom, met de Keppelrun geniet je van een afwisselend en uitdagend hardloopparcours.

Inschrijving
Voorinschrijven kan tot en met zaterdag 8 juni 18.00 uur. De kostenbedragen 3 euro voor de jeugdloop, 9 euro voor de 5 kilometer en 10 euro voor de 10 kilometer. Inschrijven is ook mogelijk op de wedstrijddag (tegen hoger tarief). Alle deelnemers ontvangen dit jaar een unieke herinneringsmedaille en leuke extra's, zoals cadeauvouchers voor een gratis golfclinic en een gratis ontspannen dagje wellness, kortingsbonnen voor hardloopschoenen en slaapartikelen en gratis entree tot openluchtzwembad Hessenbad.

Strijden met een team
Dit jaar kun je voor het eerst deelnemen als team. Naast een individuele tijd strijd je dan ook mee voor de snelste teamtijd op de 5 of de 10 kilometer. Een team bestaat uit 3 of 4 lopers, waarbij de snelste drie tijden meetellen.

Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op de website.


www.keppelrun.nl

Meer berichten