Foto: Han Uenk
Foto: Han Uenk

Avondvierdaagse Hummelo

HUMMELO - De Avondvierdaagse is weer in aantocht. De organisatie is voor het vierde jaar in handen van de Stichting Dorpshuis Hummelo en de activiteitencommissie is al volop in beweging voor de Avondvierdaagse. Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni kan er deel worden genomen aan de 2,5, de 5 en de 10 kilometer.

De start vindt iedere avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte.Inschrijven doe je op woensdagmiddag 29 mei vanaf 14:00 uur bij basisschool de Woordhof of op vrijdagavond 31 mei tussen half 7 en acht in het dorpshuis. Mocht je het niet redden om je in te schrijven op deze twee momenten, dan kun je je op de maandag- of dinsdagavond zelf voor aanvang ook nog inschrijven. De voorinschrijving bedraagt 6 euro en aan de start kun je je nog inschrijven voor 7,50 euro.

De start is iedere avond vanaf 18:30 uur bij Dorpshuis de Ruimte. Op vrijdagavond wijkt de tijd af. Starttijden vrijdag: 2,5: 19.00 uur, 5: 18.45 uur en 10: 18.30 uur. De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo & Keppel.

Er zijn vijf loopavonden, dus er kan, zoals gebruikelijk, één avond worden overgeslagen. Maar ook zijn er echte bikkels die vijf avonden lopen. Wie de Vierdaagse uitloopt krijgt een glimmende medaille en een loopdiploma.

Meer berichten