Bij terugkomst kan men met de tractoren een defilé rijden op het hoofdterrein en ze daarna opstellen voor bezichtiging. Foto: PR
Bij terugkomst kan men met de tractoren een defilé rijden op het hoofdterrein en ze daarna opstellen voor bezichtiging. Foto: PR

Ballonvaart en Oldtimerrit tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten

ZELHEM - Op het terrein van de Oosterwijkse Pinksterfeesten zal op zaterdag 8 juni een aantal luchtballonnen klaarstaan. De opbouw is om 19.00 uur en de ballonnen gaan enige tijd later de lucht in. Wie interesse heeft om mee te gaan met een ballonvaart, kan zich opgeven via de mail of voor meer informatie telefonisch contact opnemen: 06 - 129 283 22. Vanaf 20.30 uur is er een feestavond in de tent met De Boetners en DJ Jordy.

Zondag 9 juni staat naast Trekkertrek ook in het teken van een prachtige oldtimertoertocht voor tractoren uit de bouwjaren tot circa 1970. Oude auto's of motoren mogen ook meerijden.De organisatie heeft een mooie tocht uitgezet in de omgeving van Zelhem. Deelnemers die aan de toertocht meedoen, dienen om 09.15 uur op het terrein van de Oosterwijkse Pinksterfeesten aan de Hogeveldweg in Zelhem aanwezig te zijn. Naar verwachting zal de toertocht rond 10.00 uur vertrekken. Bij terugkomst kan men met de tractoren een defilé rijden op het hoofdterrein en ze daarna opstellen voor bezichtiging. Voor deelname wel graag van tevoren opgeven via de mail of 06 - 573 414 07.

Verder is er op deze dag dus Trekkertrek op drie banen, kindervermaak met onder andere de Traptrekker sprint tijdens de pauze op de hoofdbaan. Opgave hiervoor kan via de mail en eerder genoemde telefoonnummers. Vanaf 20.30 uur is er een feestavond in de tent met medewerking van Perfect Showband.

Zie ook voor meer informatie de website.


www.oosterwijksepinksterfeesten.nl

oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden