Het bestuur van de Halse Dag, v.l.n.r.: Rianne Venderbosch, Sander Nijhuis, Emmelie Prins, Herdien Beekman, Sandra Wijkamp, Bertine Hermans-Wisselink en Renzo Hebbink (Latifa Meerding ontbreekt op de foto). Foto: PR
Het bestuur van de Halse Dag, v.l.n.r.: Rianne Venderbosch, Sander Nijhuis, Emmelie Prins, Herdien Beekman, Sandra Wijkamp, Bertine Hermans-Wisselink en Renzo Hebbink (Latifa Meerding ontbreekt op de foto). Foto: PR

25ste Halse Dag extra feestelijk

Algemeen

HALLE - Halle is nu al druk met de voorbereidingen voor de Halse Dag, op zondag 1 september. En het wordt extra feestelijk, want het is de 25ste verjaardag van dit dorpsgebeuren. Er komen speciale activiteiten op het programma om dit zilveren jubileum goed te vieren.

De organisatie werkt weer aan de samenstelling van een divers en bruisend programma met veel activiteiten voor jong en oud, muziek en lekkere hapjes en drankjes. Uiteraard zal de streekmarkt het hart van de dag vormen. Hiervoor zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnen. "Kijkend naar de aanmeldingen zal er weer een veelheid aan mooie producten zijn", vertelt de organisatie. "En ook voor de lekkerbekken is er weer veel te vinden. Via onze Facebookpagina zullen we geregeld berichten plaatsen van wat men zoal kan aantreffen op de streekmarkt. Deelnemers kunnen zich nog opgeven via de website."
Over de andere programmaonderdelen kan de organisatie nog weinig prijsgeven. "Er is al veel gebrainstormd en als het lukt om dat allemaal te organiseren, dan wordt het een spektakel zoals nog nooit eerder is vertoond. Zodra we hier iets meer over kunnen prijsgeven, zullen we dat uiteraard doen. Het wordt 1 september in ieder geval een groots feest, dat staat vast."
De organisatie heeft onlangs een oproep gedaan aan alle verenigingen, stichtingen en lokale ondernemers om mee te doen en om op deze dag een actieve bijdrage te leveren. "We hopen op veel animo en interesse voor deze speciale editie van de Halse Dag," aldus voorzitter Nijhuis.
De Halse Dag vindt plaats op elke eerste zondag van september en kan steevast rekenen op meer dan 2.500 bezoekers.

www.halsedag.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant