Mariët Wasser krijgt van Lammert Blikman een cadeaubon. Foto: Joke Berendsen
Mariët Wasser krijgt van Lammert Blikman een cadeaubon. Foto: Joke Berendsen

Mariët Wasser vertrekt na bijna 25 jaar bij Radio Ideaal

Algemeen

ZELHEM - Mariët Wasser is per 1 mei gestopt als medewerker bij Radio Ideaal. Zij zette zich bijna 25 jaar in als vrijwillig medewerkster bij de lokale omroep en verzorgde elke maandagavond het programma Ideaal Klassiek. Ook heeft ze een periode zitting gehad in het dagelijks bestuur en was zij belast met medewerkerszaken. Tevens zorgde zij voor enkele huishoudelijke zaken zoals het vullen van de voorraadkast. De laatste periode was zij ook nieuwslezer bij ANN, Achterhoek Nieuws Netwerk, dat samen met Radio Ideaal een gezamenlijke dagprogrammering verzorgt.

Mariët heeft bijna 25 jaar met veel plezier bij de lokale omroep gewerkt. Zij was erg betrokken en zette zich met veel plezier in. Ook het verzorgen van de kerstattentie voor de medewerkers was jarenlang haar taak. Nu haar man Jan met pensioen is, vindt Mariët het tijd worden voor andere dingen die ze samen kunnen gaan doen. Een keus die de omroep zeker respecteert.

Door het vertrek van Mariët valt er een gat in de programmering voor wat betreft het programma Ideaal Klassiek op de maandagavond. Door enkele verschuivingen in de programmering zal dit worden opgelost.

Op dinsdag 30 april nam het bestuur afscheid van Mariët. Zij kreeg een cadeaubon en een bloemetje. De lokale omroep bedankte Mariët voor haar trouwe inzet in al die jaren en wenste haar een goede toekomst samen met haar man Jan.


www.radioideaal.nl

René Regelink overhandigt een bloemetje aan Mariët Wasser. Foto: Joke Berendsen
Mariët Wasser krijgt van Lammert Blikman een cadeaubon. Foto: Joke Berendsen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant