De band GoedVolk. Foto: PR
De band GoedVolk. Foto: PR (Foto: )

GoedVolk bij LIVE@IDEAAL

GoedVolk bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdag 17 april 2019 zal GoedVolk tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.

GoedVolk is een band, die luisterliedjes speelt en verhalen vertelt in de Nedersaksische streektaal. De vijfmansformatie bestaat uit gerenommeerde muzikanten, die al lang en breed hun sporen hebben verdiend op dialectgebied. De liedjes gaan over het alledaagse leven in de Achterhoek en Liemers. Ze krijgen voor even een accent, dat soms heftig, soms liefelijk is, maar altijd in een bijzondere en harmonische sfeer. Het gezelschap maakt uitsluitend gebruik van eigen tekstmateriaal. Meerstemmige zang is het handelsmerk van GoedVolk.

LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via www.ideaal.org of via Facebook/Youtube. Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via www.ideaal.org/live of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Meer berichten