Carro Huntink en Maarten Oosterink. Foto: Liesbeth Spaansen
Carro Huntink en Maarten Oosterink. Foto: Liesbeth Spaansen

Nieuw in Zelhem: Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek

ZELHEM – Ze noemen het een uit de hand gelopen hobby. Zelhemmers Carro Huntink en Maarten Oosterink zijn een nieuwe bedrijf gestart: Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek (C.A.S.A.) op het bedrijventerrein in hun dorp aan de Brinkweg 48.

Door Liesbeth Spaansen

Maarten Oosterink van Oosterink Banden in Doetinchem en Carro Huntink, van Parts & Pieces in Ulft, kwamen bij toeval in de caravanverkoop terecht. "Ik ben wel een caravanvakantieganger," vertelt Maarten enthousiast. "Ik heb jonge kinderen en het is prachtig om door Europa te reizen en ergens op een camping te gaan staan. Lekker gemoedelijk, niks moet, alles mag. Je eigen huisje bij je."

Ook Carro heeft ervaring met caravanvakanties, al heeft hij de voorkeur voor een chalet op Texel. "Na onze vakantie met de caravan, verhuurde ik deze nog een paar keer en verkocht hem daarna," vertelt hij. "Dat ging eigenlijk best vlot."

Dorpsgenoten Maarten en Carro gingen samenwerken. "We zijn echte ondernemers, de handelsgeest kwam boven en we kochten en verkochten in een slordig jaartje meerdere caravans vanuit huis," gaat Maarten verder. "Het werd een uit de hand gelopen hobby. Steeds meer serieuze kopers kwamen naar Zelhem om te kijken. Tot we zagen dat een bedrijfspand aan de Brinkweg te huur stond."

Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek krijgt nu vorm, op de nieuwe locatie in Zelhem. Maarten werkt vooral achter de schermen, Carro zal in Zelhem meestal in de zaak aanwezig zijn. "Wij houden ons bezig met enerzijds in- en verkoop van caravans. We kunnen nu meer caravans op het terrein laten zien. Anderzijds kunnen we voor caravans, maar ook aanhangers het onderhoud en reparatie verzorgen. Voor eigenaren van aanhangers op vooral de zakelijke markt is het belangrijk om elk jaar een onderhoudsbeurtje te komen doen, die willen probleemloos rijden. In ons bedrijf is een vaste monteur aanwezig in de eigen werkplaats."

Alle uitgevoerde werkzaamheden gebeuren volgens de Bovag normen. "Veiligheid is belangrijk. We werken volgens de C.A.S.A. Veilig op weg checklist'."

Het bedrijf is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdags van 10.00 tot 15.00 uur en verder op afspraak. "De koffie staat klaar. We adviseren wel om vooraf even een belletje te doen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen. Het zou jammer zijn als iemand uit Limburg hiernaartoe rijdt en de caravan van hun keuze is net verkocht."

Binnenkort zullen Maarten en Carro Open Huis houden aan de Brinkweg 48.

"Houd facebook maar in de gaten."


Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek, Brinkweg 48, 7021 BW Zelhem
0314-796007
verkoop@caravan-aanhanger.nl
www.caravan-aanhanger.nl
Facebook Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek

Meer berichten