Zelhemse finalist Miss Gelderland onder 18

Sophie D. Bannink. Foto: PR
Sophie D. Bannink. Foto: PR (Foto: )

ZELHEM - De Zelhemse 16-jarige Sophie D. Bannink heeft via casting en een voorronde de finale bereikt van de finale van Miss Teen of Gelderland ofwel Miss Gelderland onder 18 jaar. Op 30 maart in een uitverkocht theater Veluvine in Nunspeet zal de uitkomst van de stemming en jurering duidelijk worden.

Sophie heeft zich opgegeven via casting en werd tot haar eigen verbazing opgeroepen om aan de voorronde op 20 januari mee te doen en de strijd aan te gaan met meer dan honderd concurrenten. Tot aan de finale op 30 maart in Nunspeet zijn wekelijks trainingen op de catwalk, kracht trainingen en ontspanningstrainingen. Ze wordt van atypisch model, voetbal is haar hobby, klaargestoomd tot een catwalk dame.

Behalve mooi zijn en een super uitstraling hebben, moeten de finalisten ook het goede doel steunen met een door henzelf bedachte actie. Sophie heeft een winactie via sociale media, hierin zijn prijzen te winnen ter beschikking gesteld door Martine Hair + Beauty Salon uit Hengelo, De Meisjes van Punte in Gaanderen en Fotografie Mrs. 360 van Wendy Steverink uit Doetinchem. Voor 3 euro ding je mee naar prachtige prijzen. De opbrengst komt ten goede aan de LINDA.foundation die steunt gezinnen in Nederland met kinderen die het financieel lastig hebben. Loten via het Instagram-account missteen.sophie.bannink, of via de Facebookpagina van Sophie Bannink. De trekking is 23 maart.Een deel van de uitslag wordt bepaald door een stemming via SMS. SMS: 'Poll Gelderland Sophie' naar 3010. Hiermee kun je haar direct helpen een hoge positionering te bezorgen.

Meer berichten