Jansen & Jansen

HENGELO - Op het moment dat je iets heftigs meemaakt kom je er echt achter hoe belangrijk familie, vrienden en kennissen zijn. Zij zijn namelijk het vangnet waar je je vol vertrouwen in kunt laten vallen. Zij zorgen ervoor dat je op de been blijft, dat je weet dat je er niet alleen voor staat…

Dat dit belangrijk is, beseffen Marco en Richard Jansen van Eetcafé Jansen & Jansen in Hengelo (Gld), zich ook. Zij bedachten een leuke actie voor alle mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, gewoon een avond ontspannen, even de zorgen opzij zetten en genieten van een heerlijk diner samen met diegene die jou zo lief is. Iedereen kon een brief inzenden met daarin uitgelegd wie volgens de schrijver wel een steuntje in de rug kon gebruiken. Tijdens het Valentijns weekend van 14 t/m 17 februari zou er dan 1 speciale tafel beschikbaar worden gesteld voor een stelletje dat zou worden uitgenodigd om te komen genieten van een aangeboden diner. Waar de heren Jansen echter niet op gerekend hadden, was het enorme aantal brieven dat zij ontvingen met de meest ontroerende en inspirerende verhalen. Samen met het team besloten Marco en Richard daarom dat zij al deze mensen graag een hart onder de riem wilden steken en daarom werd er naast de vier avonden die al gepland stonden nog een extra avond ingelast waarop het gehele eetcafé beschikbaar zou worden gesteld voor alle hoofdpersonen uit de geschreven brieven.

Ook ik mocht plaatsnemen samen met mijn man, een lieve vriendin had voor ons geschreven. Het eetcafé was heel sfeervol aangekleed met ballonnen en op elke tafel lagen bloemblaadjes en hartjes. Het bestek lag op servetten gevouwen in een hartvorm. We werden ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels. Op de achtergrond zongen twee dames rustige nummers, begeleid op gitaar. Marco Jansen opende de avond met een kleine speech, duidelijk trots op zijn team en dankbaar dat hij zelf ook zulke kanjers om zich heen heeft. Het diner bestond uit maar liefst negen gerechtjes onderverdeeld in 3 kleine voorgerechtjes, 3 kleine hoofdgerechtjes en 3 kleine desserts en daarna feestelijk afgesloten met koffie, thee en chocola. De hele avond werden we volledig in de watten gelegd door het vriendelijke personeel en beleefden we de ene smaaksensatie na de andere. De prachtige muziek op de achtergrond maakte het helemaal af en om ons heen zagen we iedereen zichtbaar genieten.

Lieve Marco, Richard, partners en team, wat hebben wij genoten van jullie gastvrije ontvangst, fantastische eten en de mooie sfeer. Maar dat wat ons echt raakte was jullie oprechte zorg en aandacht voor iedereen die het die avond zo hard nodig had!

Onze hartelijke dank,

Jürgen en Marijke Rensen
Zelhem

Meer berichten