Afbeelding

Zelos kan er niet genoeg van krijgen: vrijwilligers

Algemeen

ZELHEM - ZSV Zelos heeft er al zo'n 250, maar kan er niet genoeg van krijgen. Daarom is de Zelhemse voetbalvereniging een grote campagne gestart om meer vrijwilligers aan de club te binden. Een oproep met inzet van een persoonlijke benadering en ondersteund door flyermateriaal, de website en social media. Ook ouderen zijn welkom.

De inzet van vrijwilligers voor de club wordt enorm gewaardeerd en kan niet worden gemist omdat de eisen die aan een vereniging worden gesteld vandaag de dag hoog zijn. Zelos wil haar leden optimale faciliteiten bieden en om dat betaalbaar te kunnen doen is de inzet van veel vrijwilligers noodzaak. En zelfs het grote aantal van 250 mensen, die één of meer taken bij de club verrichten is nog onvoldoende om het voorzieningenniveau structureel te kunnen behouden of zelfs te verbeteren. Om die reden zoekt Zelos extra helpende handen voor verschillende taken en functies.
De inzet kan afgestemd worden op de eigen mogelijkheden en beschikbare tijd. Zo kunnen mensen met weinig tijd zich al inschrijven om één keer per jaar een activiteit mee te organiseren. Wie iets meer tijd heeft kan kiezen voor de begeleiding van teams (trainer/leider) of wat meer uitgebreide taken als lid of voorzitter van een van de commissies of het bestuur.
Vrijwilligers doen het voor niets maar niet voor niks, maakt de club duidelijk. Net als leden van het bestuur en commissies bij Zelos die geen van allen een vergoeding krijgen voor het vele werk dat ze verzetten. Het brengt wel heel veel leuke contacten met zich mee en voor wie dat wil veel verantwoordelijkheid. Deel uitmaken van die grote groep vrijwilligers, die Zelos zo sterk heeft gemaakt en sterk moet houden.
Meer informatie en opgave via de website van Zelos.

www.zsvzelos.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant