Foto:

Camping Jena bestaat 50 jaar

HUMMELO - Camping Jena in Hummelo bestaat vijftig jaar. De familie De Wit, die de camping aan de Rozegaarderweg 7 sinds een jaar runt, heeft daarom een actie op touw gezet. Iedereen die de camping nog niet kent kan van 6 tot 28 april voor de helft van de prijs komen kamperen.

Vol lof spreken velen over de familie die de camping begon en tot zo'n elf jaar geleden runde. De gedichtjes op de wc's , de gitaarmuziek, de gezelligheid en hun liefde voor de camping. Prachtige verhalen zijn het. Sommige gasten kamperen er inmiddels met hun eigen kinderen, terwijl ze hier als peuter zelf nog door de bossen struinden. Bij Camping Jena heerst pure nostalgie, niet alleen vanwege de monumentale boerderij (woonhuis/receptie) uit 1851 maar ook door de unieke locatie en de prachtige omgeving. Het voelt echt als thuis komen.
De huidige beheerders proberen het gevoel en de sfeer van toen te behouden. Geen kinderdisco, maar djembé & broodjes bakken boven het kampvuur. Geen wifi, maar samen de natuur ontdekken en hutten bouwen. Zij roepen iedereen op eens te zoeken naar oude foto's of andere leuke dingen uit het verleden van de camping.

Meer berichten