Eline Nijenhuis (l.) en Bernadette Janssen proosten op de Lady's Night met Bubbels & Babbels. Foto: Liesbeth Spaansen
Eline Nijenhuis (l.) en Bernadette Janssen proosten op de Lady's Night met Bubbels & Babbels. Foto: Liesbeth Spaansen

Lady's Night in Café de Bocht

Algemeen

WOLFERSVEEN – Voor vrijdagavond 8 maart worden dames uitgenodigd om in Café de Bocht in Wolfersveen te genieten van een Lady's Night. "Gezellig met Bubbels & Babbels de avond doorbrengen," laten Bernadette Janssen en Eline Nijenhuis weten. "Het is die vrijdag ook Nationale Vrouwendag, daar moesten we toch iets mee doen."

Door Liesbeth Spaansen

Vorig jaar organiseerde Bernadette de Lady's Night voor het eerst op 8 maart. "Toen kwamen twintig dames voor een borrel naar het café. We hebben vreselijk gelachen en er heerste aan de grote tafel een gezellig sfeertje. We bedachten dat een dames kroegavond op de vrijdag wel wat zou zijn."
Het werd een gezellige Bubbels & Babbels Fair, waar het popkoor Halle optrad. Het kreeg in de winter nog een editie. "Nu is het voorjaar en we doen nóg een avond. Omdat 8 maart de Nationale Vrouwendag is, wilden we wat extra's doen. Daarom komt Marianne Hebbink uit Halle een inspirerend woordje doen."
Naast bubbels staan er ook cocktails en lekkere hapjes op de menukaart. Het café wordt omgebouwd om lekker te dansen op muziek uit de '80 en '90. Natuurlijk kunnen plaatjes worden aangevraagd.
De entree is 5 euro, dit is inclusief een bubbel bij binnenkomst en wat hapjes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant