Ondertekening van het sponsorcontract door Ruud Kaper (stichting het Web) en Rianka Habraken (Kunst of Art). Daarachter staan Pim van Arkel (links) en Mike Hulshof (Kunst of Art). Foto: Petra Heusschen
Ondertekening van het sponsorcontract door Ruud Kaper (stichting het Web) en Rianka Habraken (Kunst of Art). Daarachter staan Pim van Arkel (links) en Mike Hulshof (Kunst of Art). Foto: Petra Heusschen (Foto: Petra Heusschen)

Kunst of Art weer sponsor van Kunstwandelroute Hummelo

HUMMELO - Kunst of Art heeft deze week een handtekening gezet onder een nieuw contract als hoofdsponsor van de Kunstwandelroute 2019. De onderneming was al enkele jaren sponsor van de Hummelose wandelroute van Stichting het Web Kunstenaarsnetwerk.

“Wij zien het als een speerpunt in onze onderneming om dit mooie initiatief te ondersteunen”, zegt Mike Hulshof van Kunst of Art. “Kunst verbindt mensen. Daarnaast zijn wij gevestigd in de prachtige Achterhoek, waar deze wandelroute inmiddels een begrip is. Wij stimuleren het kunstbesef en de route door het mooie Landgoed Enghuizen past daar goed bij. Vandaar dat de keuze om betrokken te blijven bij dit initiatief een logische is.” Ruud Kaper en Pim van Arkel vullen aan: "Wij zijn trots op de samenwerking met dit jonge familiebedrijf. Betrokken ondernemers met erkenning voor kunst en natuur in onze regio."
Dit jaar is het de twintigste keer dat het Web de Kunstwandelroute Hummelo organiseert. Een route waarbij langs het pad diverse kunstwerken te zien zijn. Een groot succes, gezien het aantal bezoekers, ruim 14.000 vorig jaar. De route is van Goede Vrijdag t/m 2e Pinksterdag tussen zonsopkomst en zonsondergang te bezoeken. Meer informatie via de website.

kunstwandelroutehummelo.nl

Meer berichten