Marvin Dee Band. Foto: PR
Marvin Dee Band. Foto: PR

Marvin Dee Band bij LIVE@IDEAAL

Algemeen

ZELHEM - Woensdag 20 februari 2019 zal de Marvin Dee Band tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.

Marvin Dee Band is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. De band trok zich onlangs terug in een muzikale bubbel in een studio in de Belgische Ardennen en nam daar het album 'Changes' op, vernoemd naar een nummer dat uiteindelijk de selectie niet eens haalde en toch de lading het beste dekt. Changes gaat over een band die niet langer over zich heen laat lopen. Over volwassen worden en keuzes maken. Over vooruit kijken en stappen terug durven nemen. Over voorspoed en tegenslag. Maar vooral over het overwinnen van de stemmen die je zeggen dat je niet goed genoeg bent en het vinden van je eigen weg.

LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via www.ideaal.org of via Facebook/Youtube. Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via www.ideaal.org/live of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant