Jazz met uitstapjes bij de Brink

ZELHEM - De Jay Jay's Border Jazzmen komt naar Cultureel Centrum de Brink in Zelhem Op 23 februari treedt deze bekende jazzband daar na lange tijd weer op, in de grote zaal.

De band is in 1999 opgericht door trombonist Jan ("Jay Jay") Janssen en is sinds die tijd een graag geziene gast in jazzclubs en op jazzfestivals, jubilea, verjaardagspartijen en bedrijfsfeesten in binnen- en buitenland. Jay Jay's Border Jazzmen speelt traditionele jazz in Engelse stijl, maar maakt ook regelmatige uitstapjes naar blues en country-muziek. Tevens horen jazzy hits uit de jaren vijftig en zestig tot het uitgebreide repertoire. Zeer verrassend is de grote rol van de close harmony zang waarmee een breder publiek dan alleen de oude stijl liefhebbers wordt aangesproken. Van Jay Jay's Border Jazzmen zijn tot nu toe vier cd's verschenen.
De band bestaat uit Peter van den Bremen (klarinet, sax, zang); Etienne Beye (bas); Jac Meijs (trombone en zang); Rob Koch (banjo en gitaar); Petro Wijnen (trompet en zang) en Fred Mooy op drums. Ze beginnen te spelen om 20 uur. De entree bedraagt 10 euro en voor bezitters van een DOE Jazz-kaart 8 euro. Kaarten zijn op de avond van het optreden verkrijgbaar aan de kassa maar ook te reserveren via tel. 06-22456854. Meer info op onderstaande websites.

www.jazzmen.nl
www.theaterdebrink.nl

Lees ook

Meer berichten