Wendy Verlaan met haar opvolger bij Rabobank Graafschap, Steven Enneman. Foto: Carlo Stevering
Wendy Verlaan met haar opvolger bij Rabobank Graafschap, Steven Enneman. Foto: Carlo Stevering Foto: Carlo Stevering

Nieuwe directievoorzitter Rabobank Graafschap

Algemeen

REGIO - Wendy Verlaan, directievoorzitter Rabobank Graafschap, nam afgelopen donderdag afscheid tijdens een receptie bij Schouwburg Amphion. Zij wordt opgevolgd door Steven Enneman.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd teruggeblikt op de afgelopen vijf jaar. Per 1 februari is Verlaan benoemd tot Kringdirecteur bij Rabobank Nederland. In deze rol houdt zij toezicht op en geeft sturing aan de performance van lokale banken. ''Met veel plezier heb ik me de afgelopen jaren ingezet voor de bank, de medewerkers, de klanten en de prachtige regio Achterhoek. Gezamenlijk hebben we veel bereikt. De Rabobank is zeer betrokken bij de lokale omgeving. Ik heb er van genoten hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Met Steven Enneman als mijn opvolger heb ik er alle vertrouwen in dat we onze lokale rol op een plezierige wijze kunnen blijven vervullen.''

Steven Enneman was zelf ook bij de receptie aanwezig. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de aanwezigen. Hij zal het stokje vanaf half maart overnemen van Wendy Verlaan. Enneman gaf blijk van veel energie om bij Rabobank Graafschap te starten. "Als nieuwe directievoorzitter van deze mooie bank wil ik vooral een bijdrage leveren aan een hoge klanttevredenheid en het helpen groeien van onze klanten door het delen van kennis, het faciliteren van netwerken en het bieden van goede financiële oplossingen. Mijn prioriteit is daarnaast om samen met alle medewerkers ervoor te zorgen dat Rabobank Graafschap dichtbij, zichtbaar en maatschappelijk betrokken is en blijft. En vooral, een bank waar medewerkers enerzijds met plezier en passie werken en anderzijds een bank waar onze lokale samenleving, medewerkers en klanten trots op zijn."
Met de vertrouwde gezichten van Roy Evers (Directeur Particulieren), Stefan Kattenbeld (Manager Bedrijven) en Laura Stalp (Manager Particulieren) is daarmee het managementteam van Rabobank Graafschap compleet.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant