Zelos onder 9 voetbalde het nieuwe jaar in. Foto: clubfotograaf zsv Zelos
Zelos onder 9 voetbalde het nieuwe jaar in. Foto: clubfotograaf zsv Zelos

Jeugd Zelos speelt de sterren van de hemel

ZELHEM - Op woensdag 2 januari is het nieuwe jaar voor Zelos afgeschoten in sporthal De Pol in Zelhem met een mooie dag lekker samen voetballen. Ruim 200 jongens en meiden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voetbalden met en ook tegen elkaar.

Al om 9 uur was er de aftrap voor alle spelers uit de mini (onder 7 jaar) categorie. De drie teams streden hartstochtelijk om de winst, aangemoedigd door de ouders op de tribune die er zo een goed begin van hun dag mee maakten.

In leeftijd oplopend werden vervolgens de verschillende poules gespeeld waarbij plezier en sportiviteit voorop stonden. De wedstrijden werden gespeeld zonder scheidsrechters en de jeugd heeft bewezen dat ze het prima zelf met elkaar kunnen regelen. Op de hele dag is er geen enkele wanklank te horen geweest in de druk bezochte sporthal. Voor de toeschouwers op de tribunes was het genieten van het plezier bij de spelers en de technische hoogstandjes die zij lieten zien.

Een geweldige happening is het geworden en gezien de positieve reacties en de spelvreugde van de deelnemers kan het niet anders dat ook volgend jaar deze dag weer op de activiteitenkalender van de vereniging komt te staan.

Meer berichten