Oudjaars punt- en potstoten bij Biljartvereniging 'De Pol'

ZELHEM - Biljartvereniging 'De Pol' in Zelhem organiseert voor de tweede keer het jaarlijkse punt en potstoten. Dit jaar zal dit plaatsvinden op maandag 31 december van 13.00 tot 17.00 uur bij café 'De Pol', Vincent van Goghstraat 72 in Zelhem.

Puntstoten
Het is een sport op zich: bij puntstoten komt het op precisie aan. Drie biljartballen moeten op een houten plank worden gestoten waar kuilen in zitten met punten, waar de ballen in kunnen gaan liggen. Als men te hard stoot komt de bal weer terug van de plank af en heeft de speler geen punten.

De gehele dag hebben deelnemers de mogelijkheid om een stoot te wagen. De deelnemer die aan het eind van de dag de 'high score' heeft zal een leuke prijs ontvangen. Ook voor de nummers twee en drie zullen er leuke prijzen zijn.

Potbiljarten
Dit jaar is er ook de mogelijkheid om op de andere biljarttafel een potje potbiljarten te doen.

Uitluiden 2018
De gehele dag is er gezelligheid voor jong en oud met een hapje en een drankje om alvast 2018 uit te luiden. De entree is vrij en opgeven is niet nodig; deelname is voor jong en oud.

Biljartvereniging 'De Pol' is bezig aan haar vierde seizoen en is actief met negen teams in de dag- en avondbondscompetitie van de KNBB met zowel libre als driebanden. Wie ook geïnteresseerd is in het biljartspel, komt gerust op een speelavond een kijkje nemen.

Meer info: bestuur@bvdepolzelhem.nl, www.bvdepolzelhem.nl en Facebook

Meer berichten