Afbeelding

Voetballertjes Zelos onder 9-2 kampioen

Algemeen

ZELHEM - De voetballertjes van het Zelhemse Zelos onder 9-2 hebben de najaarscompetitie afgesloten met het kampioenschap.

Op bezoek bij Trias in Winterswijk was meteen vanaf de aftrap duidelijk dat de kinderen hun zinnen hadden gezet op een klinkende overwinning. Met goed voetbal en ook prima samenspel werd de tegenstander van de mat gespeeld. Zelfs de toegestane inzet van een extra speler voor de tegenstander vanaf de tiende minuut kon dat spelbeeld niet veranderen. De wedstrijd werd afgesloten met 14 gescoorde doelpunten voor Zelos en gelukkig ook een eretreffer voor de tegenstander. Een puike teamprestatie ondanks de erg slechte weersomstandigheden, vooral in de tweede helft. En natuurlijk hadden de begeleiding en de ouders gezorgd voor medailles en een echte kampioensbeker. Na terugkeer in Zelhem werd het feestje nog even voortgezet.
In de voorjaarscompetitie gaat het team een klasse hoger spelen.