Nieuwe website Zelhemse huurders

ZELHEM - HVZ (Huurdersvereniging Zelhem) heeft een nieuwe website die geheel is aangepast aan deze tijd. Dat geldt met name de leesbaarheid, die nu op alle media goed is: pc, tablet én telefoon.

Op de nieuwe website is te lezen hoe de HVZ zich inspant om de huurders te vertegenwoordigen bij de woningcorporatie (ProWonen) en welke projecten er rondom Zelhem, Halle en de Velswijk worden uitgevoerd. Ook is de HVZ actief in de jaarlijkse prestatieafspraken die worden vastgesteld met ProWonen en de gemeente Bronckhorst. Deze afspraken gaan over zaken zoals leefbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ook krijgt de jongerenhuisvesting extra aandacht. Verder is de HVZ betrokken bij diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen het werkgebied. Tevens is op de website direct contact te leggen met bestuursleden en secretariaat.
Al deze werkzaamheden kunnen niet alleen worden uitgevoerd door de vrijwillige bestuursleden van de HVZ, daarbij is ook in grote mate inbreng van de huurders van een woning via ProWonen nodig. Op de website van ProWonen is daarvoor een forum geplaatst, genaamd 't Proathuus. Een link naar dit forum is op de homepagina van de HVZ-website aanwezig. De huurdersvereniging biedt verder de mogelijkheid om bij voldoende behoefte een huurdersavond met het management van ProWonen te organiseren. Reacties zijn te geven op bovengenoemd forum, bij een van de bestuursleden of via het secretariaat via de vernieuwde website.
De Huurdersvereniging roept ook belangstellenden op zich te melden voor een bestuursfunctie of het actief meewerken in een commissie.

hvzzelhem.nl

Meer berichten