Veel spektakel bij het optreden van de Music Show Scotland, en nu komt ook nog het Jostiband Orkes optreden. Foto: PR
Veel spektakel bij het optreden van de Music Show Scotland, en nu komt ook nog het Jostiband Orkes optreden. Foto: PR

Jostiband treedt op in Gelredome met Music Show Scotland

Algemeen

BORCULO - Het Jostiband Orkest uit Zwammerdam heeft inmiddels al een aardige lijst met optredens waar een gemiddelde artiest jaloers op zou zijn. In december kunnen ze weer een optreden toevoegen aan deze lijst: op 29 december staan zij in het Gelredome met Music Show Scotland.

Vorig jaar stond Music Show Scotland ook al in een bomvol Gelredome met de Christmas Special. De uitnodiging aan het Jostiband Orkest werd dan ook met open armen ontvangen en toegezegd. Beerten Events, organisator van Music Show Scotland, is vereerd en trots om samen te mogen werken met dit bijzondere orkest.

Deze editie van Music Show Scotland krijgt dit jaar de titel 'Auld Lang Syne". Dit betekent vrij vertaald "vervlogen tijd" en is de rode draad in dit showprogramma. Er is een mooie gastrol weggelegd voor één van de bekendste orkesten van Nederland: Het Jostiband Orkest. Er wordt weer groots uitgepakt: een groot Schots kasteel, meer dan 200 pipers, drummers, dansers, zangers en een groot orkest. Ook voor het Jostiband Orkest zal het een bijzondere ervaring worden om met zoveel doedelzakken op het podium te staan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant