De nieuwe prins en jeugdprinses met hofdame en adjudanten. Foto: PR
De nieuwe prins en jeugdprinses met hofdame en adjudanten. Foto: PR (Foto: )

Tijd voor de prinsenwissel

DREMPT - Zaterdag 17 november was het tijd voor de Prinsenwissel van C.V. De Blauwe Snep in het Sneppenpaleis in Drempt.

Na eerst een erg gezellig middag te hebben verzorgd voor de senioren 60-plussers met diverse optreden van lokale artiesten en muzikale omlijsting van de Trekkebuuls uit Hengelo, was het om 21.11 uur zover. Er werd her en der al wat rondgevraagd of men een idee had wie de nieuwe prins of prinses kon zijn, aanwijzingen werden nog eens grondig doorgenomen en geanalyseerd, maar het bleef lastig.

Eerst was het de beurt aan de jeugd prins/ prinses om zichzelf te onthullen. Begeleid door de dansgarde en sterretjes, kwam er een gemaskerde en met cape omhulde persoon binnen. Het bleek de nieuwe prinses Daphne Peters. Samen met haar adjudant Judith Bilderbeek gaan zij dit jaar de Jeugd carnaval regeren.

Om 21.41 was het tijd om de prins(es) te onthullen. Onder begeleiding van presentator Jan Wijbeens en onder toeziend oog van Pater Gunther, werd prins Mick de Eerste gepresenteerd. Hij wordt vergezeld door zijn adjudant Sander Kooij en zijn hofdame Lisette Torn Broers. Na de overdracht door prins Erik de Tweede, werd er van hem afscheid genomen en werd Erik bedankt voor het afgelopen carnavalsjaar.

Meer berichten