Afbeelding

Mannenkoor Shansons zingt in Wehl

Algemeen

WEHL - The Beatles, Robbie Williams, John Legend, Billy Joel,The King's Singers maar ook Mozart: ze staan allemaal op het gevarieerde repertoire van Mannenkoor Shansons, dat op zondag 25 november een concert geeft in de Protestantse Kerk in Wehl.

Shansons bestaat uit 24 enthousiaste mannen uit de Achterhoek, Liemers en omstreken. Het koor is opgericht in 1999 en sinds 2005 is de muzikale leiding in handen van dirigent Harry Thissen. Het koor treedt graag op en gaat daarbij verrassende plekken niet uit de weg. Zo stond het koor op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Daar is Shansons enkele uren gevolgd door een tv-ploeg van de VPRO. Videobeelden daarvan zijn te zien op de website van het koor. Eveneens zong het koor in de 'Roze Maandag Express' om de treinreizigers te vermaken op weg naar de Roze Kermis in Tilburg en stonden de zangers op de Gay Pride van Amersfoort op het programma.
Het concert begint om 14.30 uur. De entree bedraagt 12,50 euro, incl. koffie/thee met lekkers. Reserveren via e-mail: theobelt@orsodoro.nl.

www.shansons.nl

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant