Politie heeft onderzoek verricht. Foto: Liesbeth Spaansen
Politie heeft onderzoek verricht. Foto: Liesbeth Spaansen

Update; Menselijk skelet gevonden in bos bij Hummelo

Algemeen

HUMMELO - In een bosperceel aan de Torenallee en de Zomerweg in het buitengebied van Hummelo zijn dinsdag 13 november botresten aangetroffen. De politie heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar de vondst.

De politie liet eerder weten dat een wandelaar de botten heeft aangetroffen en de politie heeft gebeld. Meerdere politiewagens en de technische recherche was aanwezig bij het bosperceel, dat werd afgezet met rood-wit lint. De woordvoerder van de politie zei eerder dat het nog niet duidelijk was om wat voor botresten het ging. Inmiddels heeft onderzoek door de recherche en Forensische Opsporing uitgewezen dat er een menselijk skelet is aangetroffen. Hoe deze persoon om het leven is gekomen wordt nog onderzocht. Het skelet is daarvoor overgedragen naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), daar zal de identiteit vastgesteld moeten worden. Dit onderzoek kan ongeveer drie weken in beslag nemen.

Getuigenoproep
De Districtsrecherche in Apeldoorn roept getuigen op die in de afgelopen jaren iets opvallends hebben gezien in of bij het bosperceel om info door te geven via 0900-8844.

Foto: News United / 112 Achterhoek-nieuws
Foto: News United / 112 Achterhoek-nieuws

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant