Afbeelding

Alie Schoppers erelid van Zelos

Algemeen

ZELHEM - Een bijzondere onderscheiding van de Zelhemse voetbalvereniging Zelos voor een wel zeer speciaal persoon: Alie Schoppers is door de leden benoemd tot erelid. Zij bekrachtigden de voordracht van het bestuur tijdens de algemene ledenvergadering van 5 november.

Alie zet zich tot op de dag van vandaag op zeer bijzondere wijze in voor de vereniging en doet dat al 41 jaar. Zij heeft er met haar enorme toewijding aan bijgedragen dat Zelos een bloeiende vereniging is waar jong en oud zich thuis voelt.
Alie werd toegesproken door voorzitter Wouter Luimes, die uitgebreid inging op de vele taken en werkzaamheden die Alie voor Zelos heeft verricht. Haar grote belangstelling lag bij de jeugdafdeling waarin ze velerlei functies vervulde, als bestuurslid, jeugdleidster en coördinator van de jeugdtrainers en jeugdleiders. Een grote rol vervulde ze jarenlang ook bij de jaarlijkse jeugdkampen van Zelos, die nog steeds een hoogtepunt zijn voor de jeugdleden. Maar Alie was ook belangrijk voor het 'lief en leed' binnen Zelos. Ze was een aanspreekpunt voor velen als bijvoorbeeld privézaken even niet goed liepen en ze was ook degene die op bezoek ging bij een zieke jeugdtrainer/leider of speler.
Hoewel Alie onlangs om gezondheidsredenen en stapje terug moest doen voelt ze zich nog steeds zeer verbonden bij Zelos en de voorzitter nodigde Alie daarom ook uit om toch zoveel mogelijk weer haar gezicht te laten zien bij de club. Wouter Luimes feliciteerde Alie vervolgens met de bijzondere onderscheiding waarna ze onder luid applaus van de leden een fraaie oorkonde overhandigd kreeg.
In aanwezigheid van haar kinderen en kleinkinderen bedankte Alie bestuur en leden voor deze huldiging en het nieuwe erelid van Zelos gaf daarbij aan dat ze zich zeer vereerd voelde. Vele Zelos-leden kwamen haar vervolgens persoonlijk feliciteren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant