Jill Aaldering, Joni Olie, Matthijs IJff, Britt Aaldering en Marissa Geven. Foto: Peter van Dijck
Jill Aaldering, Joni Olie, Matthijs IJff, Britt Aaldering en Marissa Geven. Foto: Peter van Dijck

Fysiotherapie MedSupport opent in voormalig dierenartsenpraktijk Zelhem

Algemeen

ZELHEM - Na ruim drie maanden verbouwen opent Fysiotherapie MedSupport op maandag 19 november haar deuren aan de Halseweg 27d in Zelhem. Naast de vestiging in Doetinchem kan men nu ook in Zelhem bij MedSupport terecht voor fysiotherapie en training. De locatie, welke voorheen dienstdeed als dierenartsenpraktijk, is na de verbouwing haast niet meer terug te herkennen.

Fysiotherapie MedSupport
Fysiotherapie MedSupport staat voor het bieden van laagdrempelige zorg op maat, waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat en gerichte zorg geboden wordt. Daarnaast worden klachten functiegericht behandeld.

Het jonge team wil zichzelf voortdurend ontwikkelen waardoor zij klachten volgens de laatste ontwikkelingen kunnen behandelen en ook diverse behandelmogelijkheden kunnen aanbieden.

Manueel therapie
Manueel therapie is gericht op het beter laten functioneren van de gewrichten en het verbeteren van de houding waardoor u beter kunt bewegen. Hiervoor gebruikt de manueeltherapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar.

Dry Needling
Dry Needling is een techniek gericht op het behandelen van triggerpoints in spieren. Er wordt gezocht naar een lokale verkramping in een skeletspier. Deze wordt vervolgens met een naaldje, door middel van een reflex, opgeheven.

Sportfysiotherapie
Wanneer u meer wilt dan alleen in algemeen dagelijkse bezigheden goed functioneren, is sportfysiotherapie uitermate geschikt. Zowel recreatief als wedstrijd (top)sporters kunnen terecht voor behandeling van blessures of voor herstel na een operatie. De sportfysiotherapeut draagt zorg voor progressie en waakt voor overbelasting.

Psychosomatische fysiotherapie
De psychosomatische fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning- of stress gerelateerde klachten en onverklaarde pijn en vermoeidheid. Door onderliggende factoren mee te nemen in de behandeling wordt men begeleid in het herstel.

Geriatriefysiotherapie
Zowel kwetsbare ouderen als mensen met klachten als gevolg van een CVA, TIA, de ziekte van Parkinson of bijvoorbeeld een nieuwe heup kunnen bij MedSupport terecht. De geriatriefysiotherapeut heeft de meest complete kennis van verouderingsprocessen en ziektebeloop en weet hoe men het best kan oefenen om deze processen te remmen en zichzelf fitter te voelen. Aan de begeleiding zit dus ook een preventieve kant, zo speelt de therapeut tevens in op het voorkomen van vallen.

Vergoeding
Fysiotherapie MedSupport heeft met alle zorgverzekeringen een rechtstreeks contract afgesloten. Dit houdt in dat behandelingen door MedSupport rechtstreeks bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd, mits men een aanvullende verzekering heeft afgesloten voor niet-chronische aandoeningen. Chronische aandoeningen worden door de basisverzekering altijd vergoed vanaf de 21ste behandeling. Indien men niet aanvullend verzekerd is, worden tarieven zoals deze vermeld staan op de website gehanteerd.

Wilt u meer weten? Neem contact op of loop binnen.


0314 - 765 099

info@medsupport.nl

www.medsupport.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant