Dames 35 + Wolfersveen. Foto: Lisa Nijen Es
Dames 35 + Wolfersveen. Foto: Lisa Nijen Es (Foto: )

Dames 35 + Wolfersveen debuteren in nieuw tenue

WOLFERSVEEN - Het nieuwste team van V.V. Wolfersveen, de dames van 35 +, hebben dit seizoen gedebuteerd in het 7 tegen 7 voetbal. Gehuld in een nieuw tenue, gesponsord door Bernadette en Derk Janssen van Café de Bocht in Wolfersveen, werd vrijdagavond 2 november de eerste seizoenshelft afgesloten op Stadion de Stikke Bocht.

Na meerdere vrijdagavonden bij de dames van v.v. Sportclub Eefde, S.V. Almen en de Keijenburgse Boys te hebben gespeeld, werd de eerste seizoenshelft afgesloten met de wedstrijden bij V.V. Wolfersveen. Helaas moesten de dames van de Keijenburgse Boys verstek laten gaan in verband met personele problemen. Daardoor werden de drie resterende wedstrijden gespeeld op één veld.

Op de laatste avond was het nog spannend wie er met de titel vandoor zou gaan. De dames van Eefde stonden er voorspoedig voor, maar V.V. Wolfersveen wist roet in het eten te gooien door een gelijkspel uit de wedstrijd tegen Eefde te slepen. Daardoor konden de vrouwen van S.V. Almen de champagneflessen laten ploppen.

Helaas eindigde het nieuw geformeerde damesteam van V.V. Wolfersveen op een laatste plaats. Maar het debuterende team uit Wolfersveen, bestaande uit oud-speelsters en moeders van jeugdleden, heeft het zeker niet onverdienstelijk gedaan in een competitie dat niet gelimiteerd is aan leeftijd. Daarnaast is de vereniging erg blij met het oprichten van het derde damesteam binnen de kleine club én het aantrekken van een nieuwe sponsor Café de Bocht, tevens thuishonk voor de leden de voetbalvereniging.

Meer berichten