Daltons Showband. Foto: PR
Daltons Showband. Foto: PR (Foto: )

Daltons Showband bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 7 november zal de Daltons Showband tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het programma live@ideaal, dat vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden.

De Daltons Showband (2002) hoort bij de beste coverbands van Nederland, zo werden ze in 2010 door radio 2 bekroond als derde beste coverband van Nederland. De Daltons Showband speelt veelvuldig op festivals, bedrijfsfeesten en braderieën, maar ook op bruiloften zijn zij graag geziene gasten.

De band bestaat uit zangeres Najara Pestman, gitarist en zanger Erik Berendsen, bassist en trompettist Pascal Heilig, drummer Wim Weernink en toetsenist Michel Hoitink. Het repertoire van de Daltons Showband is zeer breed en varieert van gouden klassiekers tot de nieuwste hits.

LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 20.30 uur via www.ideaal.org of via facebook/youtube. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar LIVE@IDEAAL.ORG of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG Postbus 50, 7020 AB, Zelhem

Meer berichten