Op de valreep werd ook de A1 kampioen. Foto: PR
Op de valreep werd ook de A1 kampioen. Foto: PR (Foto: )

Korfbalvereniging SEV haalt A1 en SEV2 als kampioenen binnen

ZELHEM - In een interessant seizoen met veel wedstrijdwijzigingen en verrassende partijen hebben op de valreep zowel A1 als SEV2 het kampioenschap binnengehaald. Zeker voor de A1 was dit nog best spannend daar de laatste partij op een avond ingehaald moest worden en dit tegen de andere aspirant-kampioen moest worden uitgespeeld. Maar Wesstar A1 zat niet in de wedstrijd en er werd met ruime cijfers gewonnen.

Voor SEV2 was gedurende het seizoen al duidelijker dat er op het kampioenschap gerekend. Maar het was wel apart seizoen. Met tweemaal winst op KVZ 5 uit Zutphen en Regio '72 5 uit Vaassen werd een stevig fundament neergezet. Devinco 5 uit Deventer bleek een onberekenbare tegenstander. Met een ruime winst thuis, werd in de uitpartij in Deventer niet in winst omgezet.

Met drie kampioenen in het 'najaar-veldseizoen' is er een mooi verenigingsresultaat neergezet. Het zaalseizoen is begonnen en daar lonkt voor de meeste teams het kampioenschap. Vanaf november wordt er thuis in De Pol in Zelhem gespeeld. Kijk op de website voor het actuele wedstrijdschema in geval u wilt komen kijken.


www.sevzelhem.nl

Meer berichten