Zaterdag 24 november omstreeks 14.30 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten aan komen varen. Foto: PR
Zaterdag 24 november omstreeks 14.30 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten aan komen varen. Foto: PR (Foto: )

Aankomst pakjesboot Sinterklaas en zijn Pieten

LAAG KEPPEL - Op zaterdag 24 november zal Sinterklaas met de boot weer aankomen in Laag-Keppel. Alle kinderen uit de regio zijn van harte welkom om Sinterklaas bij de brug te ontvangen. Omstreeks 14.30 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten de bocht om varen en de brug in Laag-Keppel in zicht krijgen. Bij de brug gaat de Sint met al zijn Pieten aan wal om alle kinderen uit de regio te kunnen begroeten. Met zijn paard Amerigo begeeft de hele stoet zich, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel, richting kasteel Keppel.

Sinterklaas wordt ook dit jaar warm ontvangen en zal plaatsnemen op zijn mooie stoel, midden in de afgezette ring speciaal voor de kinderen. Er is gelegenheid om met Sinterklaas een praatje te maken of een hand te geven. De pieten zullen er een leuk feestje van maken en samen met de kinderen allerlei dansjes doen en natuurlijk worden er pepernoten uitgedeeld.

Ook dit jaar zou Sinterklaas het heel fijn vinden om vele mooie tekeningen te mogen ontvangen van de kinderen. Er is deze middag warme chocolademelk en koffie verkrijgbaar bij de kraam.

Rond 15.30 uur wordt Sinterklaas weer uitgezwaaid en krijgen alle kinderen bij de uitgang een lekkernij van de Pieten. Tevens is daar de mogelijkheid om een vrije gift te geven aan de organisatie, zodat dit feest nog jaren gevierd kan worden.

Meer berichten