Pronkzitting bij De Doldraejers

ZELHEM - Op zaterdagavond 3 november zal tijdens de pronkzitting de nieuwe Prins carnaval van Velswijk en Wittebrink aan het publiek gepresenteerd gaan worden. De gehele avond staat in het teken van feestelijkheid, hilariteit en natuurlijk gezelligheid. Om 19.30 uur gaat de zaal van D'n Draejer open, om 19.45 begint de live muziek te spelen en om 20.00 uur zal de president De Doldraejers en Prins Bert de 1e met zijn gevolg aankondigen.

Daarvoor staan de buuts van dit jaar weer garant. Ook de dansgardes van De Doldraejers, waar weer nieuwe dansers bijgekomen zijn, zullen met maar liefst drie groepen deze avond hun nieuwe ingestudeerde dansen aan het publiek laten zien. Tussendoor kan men zelf ook met de voetjes van de vloer want er is ook weer live muziek. Deze pronkzitting betekent ook dat de huidige Prins Bert de 1e aftreedt. Het hele jaar heeft hij klaar gestaan voor de vereniging, maar nu zal hij deze avond zijn macht als prins van Velswijk en Wittebrink weer moeten afstaan.

De raad van Elf heeft in augustus in het geheim op een nieuwe Prins gestemd, iemand uit de Velswijk of Wittebrink. Deze nieuwe Prins zal gepresenteerd worden rond de klok van elf uur tijdens de prinsenpresentatie. Dit is een speciale happening waarbij de nieuwe prins met een leuke act, aan het aanwezige publiek bekend wordt gemaakt.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Meer berichten