De meiden leerden diverse techniekoefeningen. Foto: Gerrie Evers, clubfotograaf zelos
De meiden leerden diverse techniekoefeningen. Foto: Gerrie Evers, clubfotograaf zelos (Foto: )

Meiden genieten van voetbalinstuif zsv Zelos

ZELHEM - Woensdag 26 september was de laatste instuif uit een reeks bij Zelos en die was speciaal voor meiden. Het weer werkte mee en onder een lekker zonnetje legden de aanwezige meiden een circuit met verschillende voetbalspelen af.

Zo konden ze na de warming-up met een spel hun vaardigheid aan de bal trainen. Dat gebeurde in een leuke techniekoefening waarin de elementen dribbelen, kappen en draaien opgenomen waren. Andere oefeningen waren het dribbelen en op doel afronden. Pittige duels (een tegen een) waarbij ook nog eens veel energie gevraagd werd van de meiden. En natuurlijk was ook het partijspel opgenomen in de reeks spelen. De spelen werden onderbroken voor ranja en wat lekkers. Een geslaagde happening getuige de reacties van de meiden aan het eind van de instuif en het gegeven dat er zich weer nieuwe meiden voor de Zelos teams hebben aangediend.

Het was alles bij elkaar een geweldige reeks instuifdagen deze maand die mogelijk was door de hulp van vele vrijwilligers. Voor de kinderen die niet mee konden doen is er nog alle gelegenheid om kennis te komen maken met het voetbal bij Zelos. Op maandag en woensdag trainen de verschillende jeugdteams van 18.15 tot 19.30 uur. Wil je een paar keer op proef komen trainen, dan kan dat gratis. Sportieve kleding en schoenen is voldoende om mee te kunnen doen. Spelers onder 7 jaar hoeven de eerste competitie (voor of najaar) geen contributie te betalen.


www.zsvzelos.nl

Meer berichten