Voetballen met een De Graafschap speler tijdens de Zelos voetbalinstuif. Foto: Yvonne Regelink
Voetballen met een De Graafschap speler tijdens de Zelos voetbalinstuif. Foto: Yvonne Regelink

Honderd kinderen bij instuif voetbalclub Zelos

Algemeen

ZELHEM – Meer dan honderd kinderen deden mee aan de door Zsv Zelos georganiseerde voetbalstuif op woensdag 19 september in het kader van de nationale sportweek. Doel deze dag was kinderen met veel plezier laten bewegen en kennis laten maken met de voetbalsport en de vereniging. Dat is geweldig goed gelukt getuige de vele positieve reacties die direct na de instuif al circuleerden op social media.

De organisatie had zich voorbereid op een grote opkomst en op twee voetbalvelden een circuit met liefst elf spelonderdelen uitgezet. Na de ontvangst werden de kinderen op leeftijd in teams ingedeeld en konden ze zich uitleven bij de diverse spelen. Favoriet onderdeel was het panna voetbal dat werd gespeeld op drie speelvelden met een opblaasbare boarding. Als extraatje verraste de organisatie de kinderen met de aanwezigheid van enkele De Graafschap spelers.
Na de diverse spelen tijd voor ranja en iets lekkers. Ondertussen zorgde de organisatie ervoor dat de spelers van de Graafschap een plaatsje in het clubgebouw kregen waarna de signeersessie kon beginnen. Voor iedereen was er een teamposter van de Graafschap die werd voorzien van handtekeningen. Velen wilde nog een extra handtekening op broekje, shirt of zelfs ledematen. Na de signeersessie poseerden alle spelers en begeleiders nog samen op de groepsfoto om dit mooie moment vast te leggen.
Om de sessie goed af te sluiten mochten alle kinderen naar het clubgebouw om samen lekker frites te eten en kregen ze als cadeau allemaal een editie van het panna magazine mee naar huis. Vermoeid maar voldaan keerden de kinderen daarna huiswaarts. Enkelen nat omdat er snel nog even een plaatsje werd gezocht onder de sproeier die op het hoofdveld inmiddels zijn werk deed.
Kinderen die enthousiast zijn geworden zijn natuurlijk van harte welkom bij de club. Deelname aan groepstrainingen op maandag en woensdag van 18.15 tot 19.30 uur is gratis. Sportieve kleding en schoenen is al voldoende om mee te kunnen doen.


www.zsvzelos.nl

Voetballen met De Graafschap spelers tijdens de Zelos voetbalinstuif. Foto: Yvonne Regelink
Deelnemers voetbalinstuif Zelos en De Graafschap spelers. Foto: Yvonne Regelink
Voetballen op de instuif van Zvs Zelos. Foto: Yvonne Regelink

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant