Veel kinderen genoten van de voetbalinstuif bij zsv Zelos. Foto: PR Zelos
Veel kinderen genoten van de voetbalinstuif bij zsv Zelos. Foto: PR Zelos

De Graafschap spelers bij volgende voetbalinstuif zsv Zelos

ZELHEM - De voetbalinstuif bij zsv Zelos in Zelhem op woensdag 12 september was weer een geslaagde editie. Maar liefst 36 kinderen uit Zelhem, Doetinchem en de wijde omgeving namen deze middag deel aan een leuk circuit met voetbalspelletjes.

Na de start met een gezamenlijk spel om de spieren op te warmen, stonden in groepjes de verschillende spelvormen op het programma. Zo konden de kinderen hun voetbaltechniek laten zien bij het dribbelen, kappen en draaien, scoren op een pupillendoel, pionnenvoetbal en natuurlijk kleine partijtjes. In de pauze kregen de kinderen drinken en iets lekkers. Na de laatste oefeningen konden de kinderen moe maar ook blij weer met hun ouders, opa's en oma's mee naar huis. Een bijzonder geslaagde middag.

Spelers De Graafschap te gast
Op 19 september is het vervolg van de instuifmiddagen. Dan staat er van 15.00 tot 18.00 uur in het kader van de Nationale Sportweek een activiteit op stapel voor de jongens en meisjes van 4 tot 11 jaar uit Zelhem en omgeving. Het wordt druk deze dag want de organisatie rekent op de aanwezigheid van rond de 100 kinderen. Het belooft mooi weer te worden en sportieve kleding en schoenen is voldoende om mee te kunnen doen. Een mooie gelegenheid om kennis te komen maken met de voetbalsport en zsv Zelos als vereniging.
Centraal staat het Pannavoetbal waarvoor er drie speelvelden met opblaasbare boarding beschikbaar zijn, dankzij de medewerking van de gemeente Bronckhorst die de Nationale Sportdag ondersteunt.
Als extra verrassing voor de kinderen kan de organisatie melden dat er ook nog eens enkele spelers van De Graafschap te gast zijn.

Laatste instuif alleen voor meiden
De laatste middag instuif is 26 september van 15.30 tot 16.45 uur. Deze dag is een speciale editie voor de meiden. De jongens mogen deze dag dus thuisblijven. De vereniging kent inmiddels een groot aantal vrouwen en meidenteams in alle leeftijdscategorieën waarvan de meisjes uit het onder 9 team deze competitie voor het eerst meedoen.
Voor alle leeftijdsgroepen zijn meiden van harte welkom om mee te komen doen om zo de teams te versterken of zelfs nieuwe teams te formeren. Meer weten over het voetbal bij zsv Zelos bezoek dan de website.

Zelos maakt het voetballen bij de club aantrekkelijk, want voor kinderen in de leeftijd tot 7 jaar (de mini's) hoeft geen contributie betaald te worden.


www.zsvzelos.nl

Meer berichten