Het Witte Paard 2.0 past bedrijfsvoering aan
Het Witte Paard 2.0 past bedrijfsvoering aan (Foto: )

Brasserie 'Het Witte Paard 2.0'

Zelhem - Norbert en José van brasserie-bar-zalencentrum 'Het Witte Paard 2.0' kwamen er steeds weer en steeds meer achter dat de samenstelling van hun horecaetablissement aan de Ruurloseweg niet logisch was en uiteindelijk ook een goede bedrijfsvoering in de weg stond. Bezoekers, die een hapje willen eten, moeten voor een toiletbezoek bijvoorbeeld door het café en cafébezoekers, die de muziek 's lekker hard wilden horen en meezingen, voelden zich bezwaard door bezoekers die kwamen voor een rustige maaltijd.

"Eigenlijk was het niet op te lossen. Toen wij 3,5 jaar geleden zijn gestart met het serveren van eten, hadden we niet gedacht dat we op een punt zouden komen, dat we zouden moeten kiezen en eigenlijk willen we dat ook helemaal niet", aldus José, "Tot we op het idee kwamen om het hele café, inclusief de sfeer, die daarbij hoort, het biljart en het dartbord, te verplaatsen naar een andere plek", vult Norbert aan. "En we hebben natuurlijk zo'n plek met 'de Kleine Paerdestal', die voor dit doel wordt omgebouwd tot 'Bar de Kleine Paerdestal'. Daar kan de muziek af en toe wat harder. Daar kan een dansje gemaakt worden en gepraat/gekaart worden aan de bar of de stamtafel." José: "Het zal best wel even wennen zijn, want vooral stamgasten zijn nogal honkvast, maar voor de exploitatie van het totaal is dit de beste oplossing."

Om de plannen te realiseren is 'Het Witte Paard 2.0' vanaf maandag 17 september een weekje gesloten. Zaterdag 22 september wordt de brasserie geopend en de dag erop draait 'Bar de kleine Paerdestal' z'n eerste uurtjes. De eerste weken na de opening zijn er speciale acties om u kennis te laten maken met de nieuwe opzet (zie hiervoor de advertenties in deze krant). De bar in het 'voormalige' café blijft er wel in, maar krijgt de functie van uitgiftebalie. Er komen gezellige zitjes, waarbij het zaaltje kan worden afgesloten voor kleine feestjes of vergaderingen. De opzet van de brasserie blijft hetzelfde, namelijk betaalbaar uit eten, met keuze uit een uitgebreide kaart van pannenkoeken, lunch tot een compleet diner, maar ook koffie met wat lekkers.

Nieuw zijn de broodjes die vers gebakken en lekker belegd ook mee naar huis of werk kunnen worden genomen, of een lekkere koffie to go. Norbert en José staan graag voor u klaar om u een prettig verblijf te bezorgen.

Meer berichten