DoesburgseKadedagen biedt circa 100 kramen met streekproducten, kunst en creatieve artikelen. Foto: PR
DoesburgseKadedagen biedt circa 100 kramen met streekproducten, kunst en creatieve artikelen. Foto: PR

De derde editie van de DoesburgseKadedagen komt eraan

DOESBURG – Op zaterdag 22 september van 11.00 tot 20.00 uur en zondag 23 september van 11.00 tot 17.00 uur is het op de Doesburgse IJsselkade weer genieten van culinaire, kunstzinnige en culturele verrassingen.

Op de bovenkade vinden circa 100 kramen met streekproducten, kunst en creatieve artikelen hun plek. Diverse foodtrucks, gezellige terrassen, een wervelende modeshow door Doesburgse ondernemers en het Kunstlab, dans- en muziekoptredens maken het geheel tot een waar feest met voor ieder wat wils. Ontmoet onze plaatselijke ondernemers: zij zullen ook dit jaar weer volop op de kade aanwezig zijn zodat belangstellenden kunnen genieten van mooie bijzondere producten en acties.
De benedenkade biedt een prachtplek voor diverse sportpresentaties en kinderactiviteiten. En van hieruit nemen de schippers van Viking graag gasten mee voor een geboekte rondvaart. In de haven en/of langs de kade liggen historische schepen voor anker om bewonderd en bezocht te worden.
In de binnenstad zijn de winkels geopend en wordt deze dagen weer een gezellige drukte verwacht. Bezoek ook de stand van het VVV; er is in de heerlijke Hanzestad namelijk nog veel meer te beleven.
De organisatie hoopt dat de weergoden haar opnieuw gunstig gezind is.


www.doesburgsekadedagen.nl

facebook DoesburgseKadedagen

Meer berichten