Hero3s met muziek van hun helden. Foto: PR
Hero3s met muziek van hun helden. Foto: PR

Hero3s! Bij Live@Ideaal

Algemeen

Zelhem - De band 'Hero3s' staat woensdag 29 augustus centraal in het programma Live@Ideaal. In de nieuwe opzet speelt de band een set van ongeveer 45 minuten, waar omheen de bandleden door de presentator worden bevraagd over hu 'roots' en muzikale aspiraties.

Drie muziekmakende inwoners van Baak kwamen elkaar tegen tijdens het evenement 'de Muzikale helden van Baak'. Ze besloten samen muziek te gaan coveren van hun eigen muzikale helden en daar een sausje van rock, funk en pop overheen te gooien. Het resultaat is de band 'Hero3s' met funky dansbare rockmuziek, waarbij bestaande nummers worden aangepast en in hun eigen stijl ten gehore worden gebracht. In de setlist staan nummers van bands als INXS, David Bowie, Cameo, Foofighters, Audioslave, Muse. In 'Hero3s' spelen Michel van der Krabben-zang/bas (the Grit en Kung Foo), Herman de Wit-gitaar (Midnight) en Gertjan Heijting-drums (Dropit).

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant