Snackshop Zelhem. Foto: PR
Snackshop Zelhem. Foto: PR

Snackshop Zelhem viert eenjarig bestaan met speciale aanbieding

Algemeen

ZELHEM - Na een welverdiende vakantie, waarin het interieur en de aankleding werd aangepast, staan Anousha en Bernas vanaf deze week weer graag voor iedereen klaar. Om het eenjarig bestaan te vieren, heeft Snackshop Zelhem op woensdag 25 juli een speciale aanbieding. Die dag kost een broodje döner met een gekoeld blikje fris slechts 4 euro. Volg de Facebookpagina 'Snackshop Zelhem' om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en acties.

Veel Zelhemmers hebben in het afgelopen jaar al kennis gemaakt met de overheerlijke verse broodjes van Snackshop Zelhem (bij het BP-tankstation aan de Doetinchemseweg), want wat is er lekkerder dan bijvoorbeeld uitslapen op de zondagmorgen en dan de dag beginnen met verse belegde broodjes. Vanaf 9.00 uur zijn de Duitse broodjes, croissants, stokbrood, pistolets en Waldkorn broodjes vers verkrijgbaar, al dan niet belegd met verse zalm, carpaccio, tonijnsalade, brie of als 'broodje gezond'. Telefonisch bestellen kan via 0314-646801. Verder kan men voor broodjes voor feestjes, partijen en vergaderingen ook bij Snackshop Zelhem terecht. Deze bestelling wordt dan op locatie bezorgd. Bel gerust voor alle mogelijkheden.

Uiteraard kan men ook op de andere dagen van de week kunt u er van 10.00 tot 22.00 uur terecht (maandag vanaf 11.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur). Vanaf 12.00 uur is het assortiment uitgebreid met warme snacks als Turkse broodjes, broodjes döner, döner kapsalon en heerlijke (mega) kebab. Daarbij is er een grote keuze aan voordeelmenu's. Zo is het frietmenu al verkrijgbaar voor slechts 5 euro. Daarvoor krijgt u friet, een snack en een gekoeld blikje fris. Er is een ruim assortiment gekoelde (fris) dranken en ook ijs. Lekker voor onderweg en gemakkelijk wanneer men toch moet tanken.

En bij probleempje met de auto, staat Snackshop klaar met een assortiment 'noodmaterialen', zoals motorolie, koelvloeistof, lampjes en zovoort om u weer op pad te helpen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant