Wethouder Blaauw feliciteert jubilerende vereniging. Foto: PR
Wethouder Blaauw feliciteert jubilerende vereniging. Foto: PR

Schietvereniging Halle Heide viert veertigjarig bestaan

Halle Heide – Wethouder van de gemeente Zelhem, Evert Blaauw, ging zaterdag 30 juni op bezoek bij de jubilerende S.V. Halle Heide om het bestuur, onder leiding van Eddy Luimes, te feliciteren met het jubileum.Ter viering van het 40-jarig jubileum was, naast een receptie en feestavond, een groot clubtoernooi georganiseerd.

Tijdens de jubileumviering werd de familie Colenbrander in het zonnetje gezet, omdat Colenbrander senior meer dan veertig jaar geleden besloot om als nevenactiviteit voor zijn (te kleine) boerenbedrijf een schietbaan voor kleiduiven schieten en een wapenhandel te beginnen. In het verlengde daarvan besloot hij na enkele jaren S.V. Halle Heide op te richten. De nevenactiviteit ontwikkelde zich en de boerendeel werd omgebouwd tot kantine. Inmiddels heeft zoon Robert, samen met zijn vrouw Mathilde, de wapenhandel en het beheer van de schietbaan overgenomen.

Voor de vereniging biedt de familie Colenbrander al veertig jaar een uiterst plezierig onderdak. Met meer dan 160 leden, waaronder een aantal jagers, is S.V. Halle Heide een bloeiende vereniging met speciale aandacht voor de jeugd. Naast de vereniging, die op woensdag en zaterdag haar clubactiviteiten verzorgt op de schietbaan, kunnen bedrijven en verenigingen voor hun bedrijfsuitje gebruik maken van de faciliteiten van de schietbaan.

Uitslagen Jubileumtoernooi
A klasse. 1. Mark Wienholts, 2. John Keuben, 3. Han poelman, 4. Harry Mulder, 5. Herbert Bosch.

B klasse. 1. Eddy Luimes, 2. Trinus Berends, 3. Stefan Elbers, 4. Roy Bremer, 5. Raimond Gebbink.

C klasse. 1. Harold gaikhorst, 2. Frits Colenbrander, 3. Tom Schreuder, 4. Salco jansen, 5. Wilbert Bulterman.

Jeugd. 1. Bjorn Bulterman, 2. Daan Gaikhorst, 3. Bart Looman, 4. Kris Bremer.

Veteranen. 1. Dick Katgert, 2. Hans Keizer, 3. Jan Wagter, 4. Henk Steentjes, 5. Hans Teeuwsen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden