Het succesvolle trio DRI3MAN treedt op tijdens de Halse Dag. Foto: PR
Het succesvolle trio DRI3MAN treedt op tijdens de Halse Dag. Foto: PR

Optreden DRI3MAN tijdens Halse Dag

Algemeen

HALLE - Tijdens de Halse Dag op zondag 2 september 2018 treedt, dankzij steun van de Stichting Sport en Ontmoeten Halle, het succesvolle trio DRI3MAN (bestaande uit Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp) op op het centrale plein van Halle. En er zijn nog meer onderdelen van het programma bekend.

Van 14.00 tot 17.00 kunnen bezoekers van de Halse Dag op 2 september 2018 genieten van live muziek van DRI3MAN. "Dankzij de Stichting Sport en Ontmoeten Halle is het mogelijk om het trio DRI3MAN naar de Halse Dag te halen," vertelt voorzitter Sander Nijhuis enthousiast. "We zijn erg blij met deze steun."

Ook de Stichting Sport en Ontmoeten Halle zelf is erg blij met deze kans. "Als stichting bevorderen en faciliteren we de leefbaarheid van Halle. Samen activiteiten organiseren en gezellig samenzijn: daar gaan we voor. Met de komst van DRI3MAN tijdens de Halse Dag kunnen we zorgen voor een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en samen te genieten," legt Patrice Assendelft van de stichting uit.

Andere activiteiten
Een van de andere kernactiviteiten die gepland staan voor de komende Halse Dag zijn uiteraard de streekmarkt, de openstelling van de kerk en Dorpshuis de Korenaar en verschillende activiteiten voor kinderen. "Samen met de Stichting Sport en Ontmoeten zijn we aan het kijken of we ook voor de jeugd nog een leuke activiteit gezamenlijk kunnen organiseren. Daarnaast maken onze andere sponsoren (veelal lokale ondernemers) het ook mogelijk om voor de kinderen groot uit te pakken. Zodra we daar meer over weten, maken we dit uiteraard bekend," geeft Nijhuis aan. "Dat het een mooie Halse Dag gaat worden, staat in ieder geval vast. Zeker met de diversiteit aan aanmeldingen die we ontvangen voor de streekmarkt. En aanmelden hiervoor kan nog steeds! Mensen die willen deelnemen aan de streekmarkt kunnen zich aanmelden via de website.

De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.500 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle.


halsedag.nl/een-kraam-reserveren

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant