Foto: PR
Foto: PR

28.356 bezoekers op zeer geslaagde zesde editie

Algemeen

VORDEN - Dit weekend vond voor de zesde keer festival 'Mañana Mañana' plaats bij Kasteel Vorden. Het blokkenschema telde circa 120 verschillende muziek- en theateracts. De zon was continu van de partij, de nieuwe zelftap was volop in gebruik en het animo voor de workshops van Museum Villa Mondriaan was hoog. Mañana Mañana onderscheidt zich vanwege de idyllische ligging en kleurrijke decoratie. Kenmerkend is ook het 'handen uit de mouwen' karakter. Zo is er een Sociale Werkplaats en Open Podium. De diversiteit en kwaliteit van horecaconcepten maakt het plaatje compleet. Vorig jaar kwamen er 26.848 bezoekers naar Mañana Mañana. Deze editie zijn het er 1508 meer. Het festival is tot op heden, net als voorgaande jaren, zonder calamiteiten verlopen.

Nieuw was het Drijf-In Theater: met behulp van een vlot en touw over het water naar het Drijf-In Theater. Al dobberend konden bezoekers vanaf hun eigen eilandje genieten van intieme optredens van cabaretiers, gepassioneerde sprekers of talentvolle artiesten. Mañana Mañana had dit jaar ook een zelftap. Hier konden bezoekers, in ruil voor een muntje in de melkbus, hun eigen biertje tappen. Ook de smaakworkshops waren nieuw. Bezoekers konden aanschuiven bij bier- en whiskeyproeverijen. Maar dat is nog niet alles. Ook is dit het eerste jaar met een groot kampvuur op zondagavond.

Net als vorig jaar mochten de bewoners van de omliggende dorpen op donderdag gratis naar binnen. Dit keer niet om 'buurt te maken' maar om te vieren dat de organisatie van Mañana Mañana onlangs een vijfjarige overeenkomst heeft getekend met de grondeigenaren van het terrein.

Mañana Mañana 2019:
De volgende editie van Mañana Mañana zal plaatsvinden op 13-14-15-16 juni 2019. De voorverkoop voor deze zevende editie start op zaterdag 6 oktober 2018.


www.mananamanana.eu

Foto: PR
Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant