Metalband Slack Tide in Live@Ideaal
Metalband Slack Tide in Live@Ideaal (Foto: )

Slack Tide bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 13 juni staat de band 'Slack Tide' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

Slack Tide is een metalband uit Zevenaar, bestaande uit een groep vrienden gedreven door de passie voor 'Metal', waarbij, door de invloed van de leden, een variërende mix van genres is ontstaan. Door er een gezamenlijke productie van te maken ontstaan er nummers met verschillende invloeden en weinig repetitie. Het resultaat is technische en melodieuze metal gesteund door 'grunts' en versterkt door tweestemmig gitaarwerk en strakke drums.

In Slack Tide spelen Sander de Koning-vocals, Pim Timmermans-bas, Bas IJsveld-gitaar, Wouter Luca-gitaar en Jordy Verwijen-drums.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org

Meer berichten