Eerste drie winnaars van de wedstrijd 'HenK' Golf Trofee. Foto: PR
Eerste drie winnaars van de wedstrijd 'HenK' Golf Trofee. Foto: PR

Milos Cech wint HenK Golf Trofee 2018

HENGELO - Voor het derde jaar op rij is 26 mei op de 18-holes baan van Golfclub 't Zelle door de leden die woonachtig zijn in de voormalige gemeente Hummelo en Keppel de wedstrijd om de 'HenK Golf Trofee' georganiseerd. Naast de leden van 't Zelle waren dit jaar ook een aantal introducees uitgenodigd. Als voorwaarde om deel te nemen aan de wedstrijd is dat men woont of werkt in de voormalige gemeente Hummelo en Keppel.

Net als vorige jaren waren de weergoden de spelers goed gezind. Droog en zonnig weer zorgden voor een uitstekend verloop van de wedstrijd en een prima sfeer onder de spelers. Er waren verschillende prijzen te winnen die beschikbaar waren gesteld door Hotel Café Restaurant de Gouden Karper, Coffee Fresh, Beekman en Hartman Makelaars, van Dijk Makelaars, Golfshop de Bake en de Zellerij.

Als beste golfer kwam Milos Cech uit Hummelo uit de bus. De tweede plaats was voor Bert Luimes en Rob Meenhuis werd derde. Na afloop van de wedstrijd is de dag gezellig afgesloten op het terras van de Zellerij.

Meer berichten