Eerste damesteam van Focus naar promotieklasse. Foto: PR
Eerste damesteam van Focus naar promotieklasse. Foto: PR

Focus Dames 1 promoveert naar promotieklasse

Algemeen

HOOG KEPPEL - Voor het eerste damesteam van volleybalvereniging Focus uit Hoog-Keppel eindigde het seizoen spannend. Door het eindigen op een prachtige tweede plek kwamen zij voor promotiewedstrijden in aanmerking.

In Apeldoorn streden er meerdere teams voor een felbegeerde plek in de promotieklasse. Dit zou een mooie afsluiting zijn en een mooie afscheid voor trainer George Martens die na vijf jaar de club verlaat.
Ook voor speelster Corine Huisintveld zou dit een kroon op haar jarenlange inzet voor dames 1 zijn. Corine heeft 21 jaar in dames 1 fantastisch gevolleybald maar heeft besloten naar een lager team te verhuizen. Dames 1 won de twee wedstrijden tegen Halley en Cupido en na afloop werden ze getrakteerd door de supporters met bier, bitterballen en bloemen. 's Avonds ging het team uit eten, stappen in Doetinchem en op maandagavond na de training was er de gelegenheid voor de Focusteams om de dames te feliciteren en was ook trotse sponsor Henk Teunissen van Schildersbedrijf Henk Teunissen uit Drempt aanwezig om te proosten op de promotie.

Dames 1 bedankt iedereen die hen gesteund heeft en hoopt iedereen weer te zien en te horen in het nieuwe seizoen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant