Survivalvereniging Jan in ‘t Touw heeft een uitdaging voor de waaghalzen. Foto: Achterhoekfoto.nl/Harry Jansen
Survivalvereniging Jan in ‘t Touw heeft een uitdaging voor de waaghalzen. Foto: Achterhoekfoto.nl/Harry Jansen

Zelhemse Zomerfeesten 2018

Algemeen

ZELHEM - Dit jaar worden de Zelhemse Zomerfeesten voor het 42ste jaar gevierd. De organisatie is druk bezig om een leuk programma neer te zetten voor jong en oud op zaterdag 7 en zaterdag 21 juli in het centrum van Zelhem. Er is, zoals elk jaar, een grote braderie en survivalvereniging Jan in 't Touw heeft een uitdaging voor de waaghalzen. Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen, schminken, een draaimolen en een treintje.

7 juli
's Middags is een mini playbackshow voor de basisschoolleerlingen (bij meer dan vijf aanmeldingen) op het grote podium voor de kerk.
Brandweer Zelhem is druk op het Brinkplein. Ze bestaat dit jaar 200 jaar en dat wordt groots gevierd tijdens de Zelhemse Zomerfeesten. Er zullen demonstraties zijn en verschillende brandweerwagens zijn te bekijken.
De band 'Marcus & Taylor' maken 's avonds een spetterend feest op het plein.

21 juli
De basisschoolkinderen kunnen tweedehands spulletjes verkopen op de kindervrijmarkt rondom de kerk.
Na het succes van vorig jaar komt de band ' Cabrio' het feest 's avonds groots afsluiten.

In 2016 is er een samenwerking ontstaan met Achterhoek Nieuws. Ook dit jaar gaat Achterhoek Nieuws een mooie Zelhemse Zomerfeesten-krant maken met alle informatie over de twee feestdagen. Voor meer informatie of het aanmelden van een marktkraam kijk op de site.


www.zelhemsezomerfeesten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant